Vaikuta sähkölaitteiden hankinnalla energiankulutukseesi

pe 30. kesäkuuta 2017 11.10.00


Sähkölaitteita kannattaa hankkia vain tarpeeseen – monia laitteita voi vuokrata tai lainata käytön ajaksi. Mikäli päädyt laitteen ostamiseen, satsaa laatuun, kestävyyteen, ympäristöystävällisiin materiaaleihin ja energiatehokkuuteen. Esimerkiksi kylmälaitteiden kulutuksissa voi olla suuriakin eroja. Jos uusit kylmälaitteita ennen syksyn pakastuskautta, panosta energiatehokkaimpiin malleihin. Osta laadukkaita tuotteita ja laitteita, joita voidaan huoltaa ja korjata.

Tutustu huolellisesti laitteen käyttöohjeeseen. Se tarjoaa yksityiskohtaista tietoa energiansäästömahdollisuuksista sekä vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla käytät laitetta luotettavasti ja turvallisesti. Asentamalla, käyttämällä ja huoltamalla laitetta oikein lisäät sen käyttövuosia.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Taltuta tulinen nokkonen hauduttamalla

Lähi- ja luomuruoat ovat trendikkäitä. Siitä voi pistää vielä askeleen paremmaksi talttumalla tulinen ja luonnonvarainen kotipihan nokkonen hauduttamalla. Sähköliedellä saa valmistettua monenlaisia nokkosherkkuja.

Lue lisää

Varmista mökkihormien kunto

Mökin ja saunan hormin kunto on hyvä varmistaa vuosittain. Älä kuitenkaan lankea ilmaisia tarkastuksia ja mahdollisesti ylihintaisia korjauksia kauppaavien helppoheikkien ansaan.

Lue lisää

Puhtaat matot kesän juhliin

Mattojen pesu ei suinkaan ole niin rankkaa kuin ennen muinoin. Sähkökäyttöiset painepesurit helpottavat kummasti pesijän työmäärää. Ja parhaimpia kodin tuoksuja ovat puhtaat ja raikkaat matot.

Lue lisää