Etuja ja yllätyksiä Suomi100 -juhlavuonna

to 28. syyskuuta 2017 09.30.00

Yksi makoisimmista lahjoista on ollut kesäkuussa arvottu 10 kiloa hillaa, jonka voitto osui Kemijärvelle. Vielä ehtii mukaan arvontoihin, joissa Energiapolarin asiakkaat ovat mukana automaattisesti. Juhlavuosi huipentuu lomaviikon arvontaan, mutta sitä ennen on vielä jaossa Marttiinin juhlapuukko, laadukkaita LED-lamppuja ja luomu joulukinkku. Katso palkinnot ja voittaneet www.energiapolar.fi/suomi100

Aurinkosähköjärjestelmien kysyntä on kasvanut kovasti Lapissa. Kasvua on edesauttanut tekniikan kehitys ja halpeneminen sekä osaavien, paikallisten asennustiimien lisääntyminen. Kotiin tarkoitettu aurinkojärjestelmä maksaa vähimmilläänkin muutaman tonnin ja Energiapolarin kautta investointiin on mahdollista saada alennusta. Paikallisuuden lisäksi myös työn laatu ja luotettavuus ovat tärkeitä kriteereitä, onhan kyse useimmissa tapauksissa paneelien kiinnittämisestä kattoon. Kovin vanhan kattopinnoitteen päälle niitä ei kannata laittaa, sillä katon uusiminen edellyttää paneelien poistamista työn ajaksi.

Samaan aikaan tuulivoima saa osakseen rankkaakin arvostelua pääasiassa syöttötariffin takia. Tariffihan takaa tuottajalle takuuhinnan tuotannon määrästä ja markkinahinnasta huolimatta. Tämän päivän markkinahinnalla tuki tarkoittaa tuplahintaa tuottajalle ja se maksetaan verovaroista. Jatkossa sentään kunnilla on mahdollisuus periä tuulivoimalasta suurempaa kiinteistöveroa.

Luuta ovella ei enää riitä Lapissakaan merkiksi siitä, että kotona ei olla eikä sisään saa mennä. Asiakkaidemme hyväksi olemme nyt käynnistäneet yhteistyön myös turvallisuusalan johtavan yhtiön Verisuren kanssa. Energiapolarin asiakkaat saavat huomattavia etuja hankkiessaan turvallisuuspalvelut kumppaniltamme. Lisätietoa eduista löytyy nettisivultamme osoitteesta www.energiapolar.fi/verisure.

Energiapolar on aidosti läsnä asiakkaitaan varten kaikkiaan yhdeksässä palvelupisteessä. Haluamme kuitenkin tulla vielä lähemmäksi ja helpommin saavutettavaksi. Siksi energiasäästöviikon tapahtumat toteutetaan yhdessä Lapin energianeuvonnan kanssa paikallisten päivittäistavarakauppojen tiloissa. Tapahtumakiertueemme paikkakunnat ja aikataulut löydät takakannesta ja osoitteesta www.lapinenergianeuvonta.fi.

 

Nautitaan syksystä!

Päivi Alaoja
paivi.alaoja@energiapolar.fi

 

Hyödylliset linkit:

Juhlavuoden arvonnat ja voittajat                   www.energiapolar.fi/suomi100
Kulutustiedot ja online-palvelu                        
www.energiapolar.fi/online
Aurinkopaneeliyhteistyö                                   www.energiapolar.fi/aurinkopaneelit
Turvallisuuspalvelut                                          www.energiapolar.fi/verisure
Asiakaspolar – sähköinen lehti                        www.asiakaspolar.fi
Energianeuvontapalvelut                                 www.lapinenergianeuvonta.fi


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Energian säästäminen taloyhtiöissä kiinnostaa enemmistöä

Suomalaisia taloyhtiön osakkaita kiinnostaa energian säästö omassa taloyhtiössään. Tutkimuksen mukaan osakkaista 64 prosenttia on valmis investoimaan taloyhtiön energian säästöön tähtääviin hankkeisiin kustannussäästöjen saavuttamiseksi.

Lue lisää

Sähkön siirron hinnoittelussa energiasta tehoon

Sähkönkäyttötavat muuttuvat nopeasti, mutta niin muuttuvat myös sähköntuotantotavat. Sähköverkoissa taas energian ja tehon välinen suhde muuttuu. Tuore tutkimus hahmottelee uutta tehoperusteista jakeluverkkotariffia, joka korvaisi vanhan energiaperusteisen hinnoittelujärjestelmän.

Lue lisää

Energian kysyntäkin voi joustaa

Sääolojen mukaan vaihteleva sähköntuotanto lisääntyy. Samalla kulutuksen vaihteluihin nopeasti vastaava sähköntuotanto vähenee. Tämä lisää joustotarvetta kulutuksessa. Kulutusjousto ei ole uusi asia. Esimerkiksi sähkölämmitteisten talojen lämmittäminen yöaikaan on vastaavaa tehontarpeen tasausta, mutta jatkossa sitä tarvitaan lisää.

Lue lisää