Millainen sähkösopimus sopii sinulle?

pe 24. helmikuuta 2017 12.56.00

Lapin Takuu

Lapin Takuu on 2-vuotinen määräaikainen ja kiinteähintainen sähkösopimus. Sen paras puoli on vakaus. Tapahtuipa sähkömarkkinoilla mitä tahansa, niin Lapin Takuun hinta ei muutu koko sopimusaikana. Jatkotarjouksen asiakas voi hyväksyä joko vastaamalla lähetettyyn tekstiviestiin tai asiakaskirjeessä ilmoitetulla tavalla. Asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse pelätä, että sähköt katkeaisi, mikäli ei muista hyväksyä jatkotarjousta, sillä toimitus jatkuu Markkinasähkö Lapista. –sopimuksena.

Kenelle sopii? Sinulle, joka arvostat helppoutta ja vaivattomuutta vakaan hinnan ohella.

 

Uutuus: Vaihto-oikeus

Nyt Lapin Takuu sopimukseen voi saada pikkurahalla myös vaihto-oikeuden. Vaihto-oikeus maksaa vähän, mutta antaa mahdollisuuden säästää loppupeleissä paljonkin. Vaihto-oikeuden hinnalla 2,50 euroa kuukaudessa lunastaa itselleen mahdollisuuden vaihtaa halvempaan Lapin Takuu hinnastoon, jos hintataso laskee. Vaihto-oikeudella saat kiinteähintaisen sopimuksen turvan, mutta myös mahdollisuuden vaihtaa edullisempaan.

Kenelle sopii? Sinulle, joka haluat säilyttää valinnanmahdollisuutesi hintojen laskiessa.

 

Markkinasähkö LAPISTA.

Markkinasähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hinta seuraa sähköpörssin hintakehitystä. Markkinasähkö hinnoitellaan kuukausittain ja ilmoitetaan asiakkaalle aina etukäteen. Tuleva hinta löytyy vähintään 30 päivää ennen voimaantuloa netissä osoitteesta www.energiapolar.fi/markkinasahko. Seuraavan kuukauden hinta ilmoitetaan myös sähkölaskulla.

Kenelle sopii? Markkinasähkö sopii sinulle, joka haluat kyllä seurata markkinahintaa, mutta kuitenkin aina tietää hinnan etukäteen.


Lapin BIO+

Lapin BIO+ sähkösopimus on 1-vuotinen määräaikainen ja kiinteähintainen sopimus. Lapin BIO-sähkö on Lapissa tuotettua 100% sertifioitua biosähköä. Biosähkö on ympäristöä kunnioittavan ja sen puolesta aitoja valintoja tekevän ihmisen valinta. Jatkotarjous lähetetään aina automaattisesti vähintään 30 päivää ennen kuin nykyinen sopimus on päättymässä. Jatkotarjouksen asiakas voi hyväksyä joko vastaamalla lähetettyyn tekstiviestiin tai asiakaskirjeessä ilmoitetulla tavalla. Asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse pelätä, että sähköt katkeaisi, mikäli ei muista hyväksyä jatkotarjousta, sillä toimitus jatkuu Markkinasähkö Lapista. –sopimuksena.

Kenelle sopii? Lapin BIO+ sopii sinulle, joka et halua pitkiä sitoumuksia, mutta arvostat ja teet tekoja ympäristön hyväksi.

 

Lapin Varttitakuu

Lapin Varttitakuu on niin ikään määräaikainen, mutta vain lyhyen 3 kuukauden jakson kerrallaan. Varttitakuun hinta seuraa markkinahinnan muutoksia ja uudet hinnat ilmoitetaan Energiapolarin kotisivuilla vähintään 30 päivää ennen uuden hinnan voimaantuloa ja lisäksi sähkölaskulla.

Kenelle sopii? Lapin Varttitakuu sopii sinulle, jos et halua sitoutua pitkäksi aikaa etkä antautua liian lyhytaikaisille markkinahinnan muutoksille.


Polar Tuntispot

Polar Tuntispot-sopimus on sähköpörssin todelliseen tuntihintaan perustuva sopimus. Jokaisen asiakkaan hinta muodostuu yksilöllisesti tuntikohtaisen kulutuksen ja tuntihintojen perusteella. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Omat kulutustiedot (tuntikohtaisesti) ja niitä vastaavat tuntihinnat löytyvät Energiapolarin Online –palvelusta osoitteesta www.energiapolar.fi/online.

Kenelle sopii? Polar Tuntispot sopimus sopii sinulle, joka haluat aidosti ja täysillä olla mukana sähkömarkkinoilla. Olet ehkä myös valmis ohjaamaan kulutustasi kaikkein edullisimmille vuorokauden tunneille, välttämätöntä se ei kuitenkaan ole.

Jatkotarjous tekstiviestinä

Pyrimme kehittämään palveluitamme asiakkaidemme eduksi niin, että ne helpottavat ja nopeuttavat asiointia ja sopimusten tekemistä. Määräaikaisen sopimuksen (Lapin Takuu tai Lapin BIO+) päättyessä lähetämme nykyisin jatkotarjouksen tekstiviestinä kaikille asiakkaille, joiden matkapuhelinnumero on tiedossamme.

Mikäli haluaa tehdä uuden sopimuksen, tekstiviestiin tulee vastata täsmällisesti ohjeen mukaan: EP KYLLÄ tai ep kyllä. Jos kuitenkin vastaa jotenkin muuten, myöhässä tai ei vastaa ollenkaan, niin ei hätää. Lähetämme saman tarjouksen kirjeenä vähintään 30 päivää ennen kuin nykyinen sopimus päättyy.

Jotta voisimme palvella sinua ekologisesti ja hyvin, ole hyvä ja käy päivittämässä matkapuhelinnumerosi online-palveluumme. Online-palvelu löytyy osoitteessa www.energiapolar.fi/online. Palveluun pitää ensin rekisteröityä, ja siihen tarvitset tunnuksia, jotka löydät sähkölaskustasi.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Liika lämpö ei ole terveellistä eikä taloudellista

Monessa suomalaisessa taloyhtiössä huoneilman lämpötila nousee talvisin liian korkeaksi. Sopiva lämpötila huoneilmalle on 21-22 °C.

Lue lisää

Ei enää valojen sammuttelua – älyvalaistus muuttaa arkea

Energiansäästön nimissä valoja on neuvottu sammuttamaan tiloista, joissa ei oleskella. Tämä kannattaa edelleen, mutta tulevaisuudessa älykkäät järjestelmät muuttavat tapaamme säästää energiaa. Säästöstä tulee automaattista.

Lue lisää

Nauti herkullisista uunijuureksista

Edullisesti ja helposti terveellistä. Kuulostaa jo melkein liian hyvältä. Täyteläisen maukkaat uunijuurekset ja vihannekset valmistuvat nopeasti uunissa pääruoaksi tai lisukkeiksi.

Lue lisää