Pidä patterin edusta vapaana

pe 6. lokakuuta 2017 13.25.00

Kalusta kotona järkevästi. Älä aseta huonekaluja tai verhoja patterin eteen, sillä silloin termostaatti ei tunnista todellista huonelämpötilaa eikä säädä venttiiliä oikein. Jos sinulla on kaukolämpö tai muu vesikiertoinen lämmitys, tämä on aivan yhtä tärkeää kuin sähkölämpötalossa. Vesikiertoisessa järjestelmässä kannattaa lisäksi selvittää, pitäisikö patterit ilmata ennen lämmityskauden alkua.

Jos huoneistossa tuntuu vetoiselta, tutki mistä se johtuu, ennen kuin lisäät lämmitystä. Ongelma voi aiheutua puutteellisesta ikkunoiden ja ovien tiivistyksestä, hallitsemattomasta ilmanvaihdosta tai rakenteellisesta viasta.


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Nauti herkullisista uunijuureksista

Edullisesti ja helposti terveellistä. Kuulostaa jo melkein liian hyvältä. Täyteläisen maukkaat uunijuurekset ja vihannekset valmistuvat nopeasti uunissa pääruoaksi tai lisukkeiksi.

Lue lisää

Nyt on näyttävien valaisinten aika

Tuntuuko siltä, ettei tänä vuonna oikeaa kesää ollutkaan ja että syksy tuli ajatusta nopeammin? Kodin sisustajalle ja kotona viihtyjälle syksy on kuitenkin tunnelmallista aikaa. Trendeistä voi kukin ammentaa itselle sopivan sisustuksen ja aina voi luoda myös omat trendit.

Lue lisää

Silittämällä siistiä

Tekstiilien hoitaminen on helpottunut uusien ja helppohoitoisten materiaalien myötä, mutta silitysraudalla ja laudalla on yhä paikkansa. Uudet ja kauniit silitysraudat suorastaan houkuttelevat silityspuuhiin.

Lue lisää