Lapin yrityksille energiatehokkuutta ja turvallisuutta

10.10.2017, klo 14:30

Energiapolar, Granlund Rovaniemi ja Verisure aloittavat yhteistyön parantaakseen Lapin yritysten energiatehokkuutta ja turvallisuutta

Lappilainen sähkön myynti- ja markkinointiyhtiö Energiapolar, talotekniikan suunnittelu- ja konsultointipalveluita tarjoava Granlund Rovaniemi sekä turvallisuuspalveluja ja hälytysjärjestelmiä tarjoava Verisure ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimukset tarjotakseen yhdessä yrityksille energiatehokkuutta ja turvallisuutta parantavia palveluita Pohjois-Suomessa. Kaikille osapuolille tehokas energiankäyttö sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat ovat erittäin tärkeitä, joten yhteistyön käynnistäminen oli luontevaa.

Energiapolarin asiakkuuspäällikkö Ari Kortesalmen mukaan sähköyhtiö on innolla mukana yhteistyöhankkeessa. ”Yhteistyön avulla pystymme vastaamaan lappilaisten yritysasiakkaidemme energiatehokkuus- ja turvallisuussektorin tarpeisiin aikaisempaa paremmin. Yritysasiakkaamme voivat hyödyntää alan uusinta tieto-taitoa sekä heille tarjottavien yhteisten konkreettisten etujen kautta saada todella isoja euromääräisiä hyötyjä lyhyen-, keskipitkän- ja pitkän aikavälin investointeja ajatellen”, toteaa Kortesalmi.

Granlund Rovaniemen toimitusjohtaja Jukka Kärki mainitsee, että ”Pohjoisissa olosuhteissa energiatehokkuuden merkitys kasvaa entisestään. Yhteistyössä voimme tarjota lappilaisille asiakkaille monipuolisia energiahallinnan palveluita juuri heidän tarpeisiin. Energiaratkaisut kannattaa valita pitkällä tähtäimellä ajatellen, niin laatua kuin kustannustehokkuutta. Energiaoptimoinnin avulla on mahdollista löytää rakennuksen elinkaaren kannalta parhaat vaihtoehdot”.

Useat lappilaiset yritykset ovat viimeaikoina investoineet toiminnan jatkuvuuden turvaamiseen turvallisuusratkaisuiden avulla. ”Yritysten turvallisuus ymmärretään Suomessa turhan usein kapeasti pelkkänä murtoturvana, vaikkakin moderni turvapalvelu pitää sisällään suojan myös palo- ja vesi- ja kosteusvahinkojen ehkäisyn – useinhan juuri nämä aiheuttavat suurimmat katkokset yrityksen ydinliiketoimintaan”, toteaa Verisuren toimitusjohtaja Sami Ranta. Esimerkiksi matkailualan yritykset ovat viime aikoina kiinnostuneet toiminnan turvaamisesta. Matkailusektori on Pohjois-Suomessa todella vahvassa kasvussa ja uusia isoja investointeja lähtee käyntiin lähes viikoittain. ”Samalla matkailijoiden määrä alueella lisääntyy ja turvallisuusasioihin on syytä kiinnittää enemmän huomiota”, lisää Ranta.

Lisätiedot:

Ari Kortesalmi
Asiakkuuspäällikkö, Energiapolar Oy
ari.kortesalmi@energiapolar.fi | p. 040 357 8711


Jukka Kärki
Toimitusjohtaja, Granlund Rovaniemi Oy
jukka.karki@granlund.fi | p. 040 702 5679


Sami Ranta
Toimitusjohtaja, Verisure Oy
sami.ranta@verisure .fi | p. 040 550 2224


Linkit  www.energiapolar.fi | www.lapinenergianeuvonta.fi | www.granlund.fiwww.granlundconsulting.fi www.verisure.fi

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Liika lämpö ei ole terveellistä eikä taloudellista

Monessa suomalaisessa taloyhtiössä huoneilman lämpötila nousee talvisin liian korkeaksi. Sopiva lämpötila huoneilmalle on 21-22 °C.

Lue lisää

Ei enää valojen sammuttelua – älyvalaistus muuttaa arkea

Energiansäästön nimissä valoja on neuvottu sammuttamaan tiloista, joissa ei oleskella. Tämä kannattaa edelleen, mutta tulevaisuudessa älykkäät järjestelmät muuttavat tapaamme säästää energiaa. Säästöstä tulee automaattista.

Lue lisää

Nauti herkullisista uunijuureksista

Edullisesti ja helposti terveellistä. Kuulostaa jo melkein liian hyvältä. Täyteläisen maukkaat uunijuurekset ja vihannekset valmistuvat nopeasti uunissa pääruoaksi tai lisukkeiksi.

Lue lisää