Loistavaa uutta vuotta 2019 sinulle

Uuden vuoden alkupuolella toteutuu lappilaisittain merkittävä liiketoimintajärjestely, kun Energiapolarin ja kainuulaisen Loisteen sähkönmyynti yhdistetään Loiste Sähkönmyynti Oy:ksi.

Lue lisää

Euron kännykkä ja muita myyntivalheita

Viime kesäkuussa kirjoitin blogissani eräiden sähkönmyyjien tavasta käyttää hyvin kyseenalaisia ehtoja ja epäselvää puhekieltä myydessään kuluttajille sähkösopimuksia.

Lue lisää

Sähkö – tuo arjen ylellisyys

Mietin tämän blogin kirjoittamista, tämän pitäisi liittyä jotenkin sähköön. Sähköstä minulle tuli mieleen sähköisku, joka taas muistutti minua salamoista ja ukkosista, ja ukonilmasta tuli mieleeni viimekesäinen sattumus, kun salama iski läheiseen muuntajaan ja kesämökistä sähköt menivät poikki puoleksi vuorokaudeksi.

Lue lisää

Energiansäästöllä rahaa vai rahaa energiansäästöön?

Elämäni täyttyy tällä hetkellä kahdesta asiasta; työstä ja perheestä. Neljän pienen lapsen isänä elän tällä hetkellä käsittääkseni niitä kuuluisia ruuhkavuosia. Tämä tarkoitta myös tarkkaa suunnitelmaa ja harkintaa siitä, mitä voi ja kannattaa ostaa.

Lue lisää

Tulkoon pakkaset!

Kotona ei kannata hytistä. Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden oikea toiminta kannattaa varmistaa jo ennen paukkupakkasia.

Lue lisää

Hemmottele jalkoja kylvyllä

Kuumottaako, aristaako ja kiristääkö jalkoja? Rentouttava jalkakylpy ja säännöllinen rasvaus on jo hyvä alku jalkojen hoidolle. Kylpylaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden aikana voi esimerkiksi katsoa televisiota tai kuunnella äänikirjoja.

Lue lisää

Älyuunien uusi uljas aika

Uuni ja liesi eivät ehkä ole kodin useimmin vaihdettavia sähkölaitteita. Kotikokille koittaa keittiössä varsin mukavat ajat, kun keittiöön saadaan esimerkiksi huikeat älyuuni-innovaatiot käyttöön.

Lue lisää