Pidä patterin edusta vapaana

pe 6. lokakuuta 2017 13.25.00

Kalusta kotona järkevästi. Älä aseta huonekaluja tai verhoja patterin eteen, sillä silloin termostaatti ei tunnista todellista huonelämpötilaa eikä säädä venttiiliä oikein. Jos sinulla on kaukolämpö tai muu vesikiertoinen lämmitys, tämä on aivan yhtä tärkeää kuin sähkölämpötalossa. Vesikiertoisessa järjestelmässä kannattaa lisäksi selvittää, pitäisikö patterit ilmata ennen lämmityskauden alkua.

Jos huoneistossa tuntuu vetoiselta, tutki mistä se johtuu, ennen kuin lisäät lämmitystä. Ongelma voi aiheutua puutteellisesta ikkunoiden ja ovien tiivistyksestä, hallitsemattomasta ilmanvaihdosta tai rakenteellisesta viasta.


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Uudenlaisia kahvielämyksiä

Perinteinen suodatinkahvipaketti on saanut paljon haastajia. Myös välineissä riittää mistä valita.

Lue lisää

Kesän makua keskellä talvea

Erilaisia terveys- ja proteiinirahkoja on mukava ja helppo valmistaa itse. Vain blenderin tai sauvasekoittimen maaginen teho ja mainio rahka on valmista.

Lue lisää

Pataleipä on viikonlopun herkku

Tuore leipä aamulla tuo ylellisyyttä viikonlopun aamuihin. Pataleipä valmistuu helposti uunissa. Hienona lisänä viikonloppuaamuun tulvii kotiin tuoreen leivän vastustamaton tuoksu ja uunin lämpö hyväilee keittiössä. Pataleivän tekemisessä onnistuu jokainen. Kannattaa kokeilla.

Lue lisää