Suomalainen hanavesi on edullinen, ekologinen ja erinomainen janojuoma

pe 1. kesäkuuta 2018 12.37.00Helteellä pitää muistaa juoda riittävästi. Hanavesi on terveellinen valinta eikä hinta ei ole este juomiselle. Kuntien vesiyhtiöiden tuottama juomavesi on puhdasta ja edullista.

Ekologiseksi ja ilmastoystävälliseksi hanaveden tekee muun muassa se, että sitä ei tarvitse erikseen kasvattaa, pakata ja kuljettaa kulkuneuvolla.

Vedentuotannon hiilijalanjälki on esimerkiksi pääkaupunkiseudulla vain noin 2 kgCO2 asukasta kohden vuodessa. Tämä vastaa noin 15 kilometrin autolla ajamista vuoden aikana.

Pääkaupunkiseudulla HSY haluaa haastaa pääkaupunkiseudun asukkaat juomaan hanavettä janoonsa. Sama haaste kannattaa levittää koko maahan.

Kuva: Scanstockphoto


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kodin älykaiuttimet viitoittavat tulevaisuuteen

Älykaiutin vastaa kysymyksiin ja soittaa pyynnöstä musiikkia. Se osaa myös näyttää televisiossa Netflix-leffoja ja YouTube-videoita, ja tunnistaa jopa suomalaisen englannin aksentin.

Lue lisää

Teen ystävä ottaa rauhallisesti

Maailman suosituin lämmin juoma on vahvistanut asemiaan myös Suomessa. Teen valmistuksessa ja nauttimisessa on omat niksinsä.

Lue lisää

Tuuleta koti raikkaaksi

Vaikka moni odottaa pitkää kuumaa kesää, on pieni viileys tai ainakin kohtuullinen tuulenvire paikallaan kodissakin. Etenkin ikäihmiset ja monet pitkäaikaissairaat kärsivät erityisesti helteistä. Näppärä tuuletin tuo avun nopeasti.

Lue lisää