Suomalainen hanavesi on edullinen, ekologinen ja erinomainen janojuoma

pe 1. kesäkuuta 2018 12.37.00Helteellä pitää muistaa juoda riittävästi. Hanavesi on terveellinen valinta eikä hinta ei ole este juomiselle. Kuntien vesiyhtiöiden tuottama juomavesi on puhdasta ja edullista.

Ekologiseksi ja ilmastoystävälliseksi hanaveden tekee muun muassa se, että sitä ei tarvitse erikseen kasvattaa, pakata ja kuljettaa kulkuneuvolla.

Vedentuotannon hiilijalanjälki on esimerkiksi pääkaupunkiseudulla vain noin 2 kgCO2 asukasta kohden vuodessa. Tämä vastaa noin 15 kilometrin autolla ajamista vuoden aikana.

Pääkaupunkiseudulla HSY haluaa haastaa pääkaupunkiseudun asukkaat juomaan hanavettä janoonsa. Sama haaste kannattaa levittää koko maahan.

Kuva: Scanstockphoto


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Älä säästä sisäilman laadussa

Pakkasten paukkuessa tuntuu tärkeältä estää kylmän ilman virtaus huoneistoon energiasäästösyistä. Harkitsemattomasti tehtynä se voi kuitenkin aiheuttaa sisäilmaongelmia.

Lue lisää

Näillä vinkeillä kylmä patteri lämpimäksi

Patteri kylmänä, vaikka termostaatti on täysin auki? Lämmitysjärjestelmä ei silti ole välttämättä viallinen. Syy voi olla ilma patterissa tai jumiutunut termostaattiventtiili.

Lue lisää

Pelaamiseen uutta potkua

Pelaaminen saa ensi vuonna uutta potkua, kun langattomat Oculus Quest -virtuaalilasit ja Microsoftin ja Googlen pilvipelit haastavat perinteisen konsolipelaamisen.

Lue lisää