Äänestä tästä viimeisimmän Asiakaspolar-lehden paras juttu, ja voita kuukauden palkinto!
   
Siirry tästä Asiakaspolar-lehdessä julkaistuun Sähköristikko-tehtävään.*
   
Siirry tästä Asiakaspolar-lehdessä julkaistuun Sähkövisa-tehtävään.*

* Voit vastata sekä Sähkövisaan että täyttää Sähköristikon ja tuplata voittomahdollisuutesi. Kaikki osallistuneet ovat mukana palkintojen arvonnassa. Sähköristikko ja Sähkövisa ovat sähkö- ja energiayhtiöiden asiakaslehdissä julkaistavia lukijakilpailuja, joissa palkinnot jaetaan valtakunnallisesti.Vastausaika on 31.12.2018 asti.


Näillä vinkeillä kylmä patteri lämpimäksi

Patteri kylmänä, vaikka termostaatti on täysin auki? Lämmitysjärjestelmä ei silti ole välttämättä viallinen. Syy voi olla ilma patterissa tai jumiutunut termostaattiventtiili.

Lue lisää

Pelaamiseen uutta potkua

Pelaaminen saa ensi vuonna uutta potkua, kun langattomat Oculus Quest -virtuaalilasit ja Microsoftin ja Googlen pilvipelit haastavat perinteisen konsolipelaamisen.

Lue lisää

Kausivaloilla tunnelmaa pimeyteen

Kausivalot tuovat mukavaa piristystä pimeään kauteen. Viimeistään nyt on taas aika kaivaa ne esiin. Ei kannata miettiä pelkkiä jouluvaloja, vaan laajemmin valojen tuomaa viihtyisyyttä. Nykyaikaiset koristevalot ovat energiatehokkaita, niiden energiankulutus on pieni. Käytä kausivalojen rinnalla myös oikeita kynttilöitä huomioiden niiden vaatimat turvallisuusvaatimukset.

Lue lisää