Äänestä tästä viimeisimmän Asiakaspolar-lehden paras juttu, ja voita kuukauden palkinto!
   
Siirry tästä Asiakaspolar-lehdessä julkaistuun Sähköristikko-tehtävään.*
   
Siirry tästä Asiakaspolar-lehdessä julkaistuun Sähkövisa-tehtävään.*

* Voit vastata sekä Sähkövisaan että täyttää Sähköristikon ja tuplata voittomahdollisuutesi. Kaikki osallistuneet ovat mukana palkintojen arvonnassa. Sähköristikko ja Sähkövisa ovat sähkö- ja energiayhtiöiden asiakaslehdissä julkaistavia lukijakilpailuja, joissa palkinnot jaetaan valtakunnallisesti.Hyvä kylmälaite yksi ruokahävikkiä vähentävä tekijä

Nykyaikaisella kylmälaitteella ja tyhjiöintilaitteella pystyy vähentämään kodin ruokahävikkiä merkittävästi. Ruokahävikin vähentäminen on melko helppoa eikä vaadi keneltäkään suuria ponnistuksia. Panosta jatkossa ruokahävikin vähentämiseen ja säästät selvää rahaa.

Lue lisää

Kodinkoneiden paikka on internetissä

Kodinkoneiden automatiikkaa monipuolisine pilkonta-, kypsennys-, pesu- ja kuivausohjelmineen voi hyvin kutsua älykkääksi. Älykäs kodintekniikka alkaa kuitenkin tuntua nimensä veroiselta vasta silloin, kun koneet kytketään nettiin ja niitä hallitaan puhelimen tai tabletin kosketusnäytöltä.

Lue lisää

Koteja valaisevat jatkossa vain ledit

Ledilamppuja suositellaan jatkossa kaikkiin kodin valaisimiin. Muita lampputyyppejä ei kaupoissa juuri ole enää tarjollakaan. Lamppujen energiatehokkuusvaatimukset kiristyvät syyskuun alussa ja sen myötä halogeenilamput poistuvat markkinoilta.

Lue lisää