Hinnoittelu ennallaan, sähkön siirto halpenee

Julkaisimme marraskuun alussa tiedotteen konsernin sähkön siirron, kaukolämmön ja veden maksuista ensi vuodelle. Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n kaukolämmön hinta pysyy ennallaan vuonna 2020. Myös konserniin kuuluva Napapiirin Vesi Oy pitää veden hinnan vuoden 2019 tasolla. Sähkösiirto Rovaniemen Verkko Oy:n alueella sen sijaan halpenee.

Lue lisää

Kaukolämpöä kodin energiaremonttiin

Talven pakkasten koittaessa yhä useampi miettii jälleen kotinsa lämmittämiseen eri vaihtoehtoja. Lämmitysmuodon valinta uuteen taloon tai vanhan lämmitysjärjestelmän korvaajaksi, ei aina ole aivan yksinkertaista, sillä mietittäviä muuttujia on paljon.

Lue lisää

Valokuitu omakotitaloon – Aidosti nopea laajakaista

Valokuitu on nopein ja luotettavin tapa hankkia internetyhteys omakotitaloon. Valokuitua pitkin äänen, datan ja videoiden tiedonsiirtonopeus omakotitalokiinteistöön jopa 1 000 megabittiä sekunnissa. Ero on huima verrattuna 3G- ja 4G-laajakaistojen 5–15 megabittiin sekunnissa.

Lue lisää

Rovaniemellä luonto tarjoaa puhtaan hanaveden

Puhdas pohjavesi. Me saamme sitä Rovaniemellä joka päivä yhdellä pienellä liikkeellä suoraan kotiimme. Puhdas vesi on meille itsestään selvää, mutta tiesitkö, että joka kolmas maailman ihminen elää ilman sitä? Pohjavesi on vielä harvinaisempaa herkkua. Sitä ei ole tarjolla läheskään kaikkialla Suomessa.

Lue lisää

Tulkoon pakkaset!

Kotona ei kannata hytistä. Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden oikea toiminta kannattaa varmistaa jo ennen paukkupakkasia.

Lue lisää

Hemmottele jalkoja kylvyllä

Kuumottaako, aristaako ja kiristääkö jalkoja? Rentouttava jalkakylpy ja säännöllinen rasvaus on jo hyvä alku jalkojen hoidolle. Kylpylaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden aikana voi esimerkiksi katsoa televisiota tai kuunnella äänikirjoja.

Lue lisää

Älyuunien uusi uljas aika

Uuni ja liesi eivät ehkä ole kodin useimmin vaihdettavia sähkölaitteita. Kotikokille koittaa keittiössä varsin mukavat ajat, kun keittiöön saadaan esimerkiksi huikeat älyuuni-innovaatiot käyttöön.

Lue lisää