Energiapolar ja Loiste – yhdessä enemmän

Vuoden 2019 alkupuolella toteutuu lappilaisittain merkittävä liiketoimintajärjestely, kun Energiapolarin ja kainuulaisen Loisteen sähkönmyynti yhdistetään Loiste Sähkönmyynti Oy:ksi.

Lue lisää

Asiaa sähköstä

Tätä kirjoittaessani marraskuun puolivälin tienoilla talvi on jo kerran tullut, ja sitten se suli kaatosateisiin. Vaikka ulkona ei juuri nyt näytä talvelta, niin tulossahan se pian on. Tulossa on myös kutkuttava epävarmuus sähkön hinnan kehittymisestä pakkasia kohti.

Lue lisää

Etuja ja yllätyksiä Suomi100 -juhlavuonna

Monta iloista asiakasyllätystä on mahtunut tähän vuoteen. Suomi100 juhlavuoden kunniaksi olemme kerran kuussa arponeet yllätyslahjoja kaikkien asiakkaidemme kesken.

Lue lisää

Lappilaisia arjen valintoja

Monilla ihmisillä on mainosten luomat hyvin ruusuiset käsitykset siitä, kuinka edullista itse esimerkiksi aurinkopaneelein tuotettu sähkö on.

Lue lisää

Pihoille kaivataan valoa

Pihan kulkureittien valaiseminen on kyselyn mukaan pihojen tärkein sähköistysaihe. Pihalle kaivataan myös pistorasioita kausivaloille sekä sähköisille työkaluille. Nyt on oikea aika suunnitella pihan sähköistyksen parantaminen ja toteuttaa se kesän aikana ennen syksyn pimeitä.

Lue lisää

Aika siirtyä jäähdyttelemään?

Moni asunto voi muuttua helteellä tukalan kuumaksi. Jäähdytys kannattaa tehdä tehokkaasti, mutta energiaa tuhlaamatta.

Lue lisää

Noin kahdella miljoonalla suomalaisella on kohonnut verenpaine: Verenpainemittari on kodin elintärkeä sähkölaite

Kärsitkö tietämättäsi kohonneesta verenpaineesta?

Lue lisää