Energiapolar ja Loiste – yhdessä enemmän

Vuoden 2019 alkupuolella toteutuu lappilaisittain merkittävä liiketoimintajärjestely, kun Energiapolarin ja kainuulaisen Loisteen sähkönmyynti yhdistetään Loiste Sähkönmyynti Oy:ksi.

Lue lisää

Asiakaspolar on luettu lehti

Asiakaspolarin lukijakyselyn tulokset antavat aihetta tyytyväisyyteen. Lehteä luetaan kodeissa todella paljon. Yhdeksän kymmenestä vastaajasta sanoo lukevansa lehdestä vähintään kiinnostavat jutut ja peräti puolet koko lehden.

Lue lisää

Monipuolistuvaa asiakaspalvelua

Sanotaan, että koska sinulla on kaksi korvaa ja yksi suu, niin sinun tulee enemmän kuunnella kuin puhua itse. Jossain määrin sama pätee yrityksen asiakaskuunteluun. Me olemme jo vuodesta 2008 seuranneet tarkasti asiakaspalvelun laatua ja toimivuutta. Ilokseni voinkin mainita, että asiakaspalvelumme on kehittynyt loistavasti.

Lue lisää

Pörssisähkö kiinnostaa

Kun Utsjokelainen Aimo Seilonen sai kuulla Vuoden Sähköt –voitostaan, hän ei ollut uskoa korviaan. Hänkö, joka ei koskaan ole voittanut mitään, olisi nyt voittanut pääpotin. Mutta tottahan se on, ja nollahintainen sähköntoimitus on jo alkanutkin. Lisää Aimon mietteitä tässä lehdessä.

Lue lisää

Tulkoon pakkaset!

Kotona ei kannata hytistä. Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden oikea toiminta kannattaa varmistaa jo ennen paukkupakkasia.

Lue lisää

Hemmottele jalkoja kylvyllä

Kuumottaako, aristaako ja kiristääkö jalkoja? Rentouttava jalkakylpy ja säännöllinen rasvaus on jo hyvä alku jalkojen hoidolle. Kylpylaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden aikana voi esimerkiksi katsoa televisiota tai kuunnella äänikirjoja.

Lue lisää

Älyuunien uusi uljas aika

Uuni ja liesi eivät ehkä ole kodin useimmin vaihdettavia sähkölaitteita. Kotikokille koittaa keittiössä varsin mukavat ajat, kun keittiöön saadaan esimerkiksi huikeat älyuuni-innovaatiot käyttöön.

Lue lisää