TOIMITUSJOHTAJAN katsaus

Rovakairan siirtämän sähkön määrä on ainakin tässä vaiheessa vuotta parin prosentin kasvussa. Muutama rankka ukonilma aiheutti kesän aikana ohimeneviä vaurioita verkkoon. Heinäkuussa Rovaniemen eteläpuolella oli rajuja tuulia – ehkä alueella pyöri trombi – joiden seurauksena puita kaatui ja verkkoa meni säpäleiksi.

Lue lisää

Esittelyssä Rovakairan Verkonrakennuksen tuoreet alue-esimiehet

Rovakaira-yhtiöissä työurat ovat perinteisesti olleet pitkiä. Lähivuosina ovat monet kokeneet työntekijät siirtyneet tai siirtymässä eläkkeelle ja tilalle on tulossa uutta sukupolvea.

Lue lisää

Asiakkaat kysyvät

Lue lisää

Tarkasta lämmittimien ja termostaattien toiminta

Viilenevät illat ja yöt laittavat monet miettimään lämmitystä ja sen päälle kytkemistä. Viimeistään nyt kannattaakin tarkastaa lämmittimien ja termostaattien toimintakunto, että ne ovat täydessä iskussa pakkaskauden alkaessa.

Lue lisää

Näin voit säästää lämmityksessä

Pienetkin arjen teot voivat auttaa säästämään energiaa ja rahaa. Ja kun hiilidioksidipäästöt vähenevät, myös ympäristö voi paremmin.

Lue lisää

Paristot ja akut ovat haluttua uusioraaka-ainetta

Paristokierrätyksen kauppakirettätyksen 10-vuotismerkkipäivää on syytä juhlia. Kymmenen vuoden aikana helposti saavutettavat keräyspisteet ovat lisänneet kierrätysintoa ja materiaalikierrätys kehittynyt huimasti.

Lue lisää

Omakotitalon syksyiset huoltovinkit

Omakotitalossa ja muussa pientalossa asuvan on hyvä tarkistaa kiinteistön kunto ennen pakkasia. Pienellä vaivalla vältytään jäätyneiden putkien, lämmityksen riittävyyden tai veden tulvimisen kaltaisilta ongelmilta.

Lue lisää