Toimitusjohtajan katsaus

Valmistelemme parhaillaan ensi vuoden budjettia. Jatkamme kolmatta vuotta peräkkäin ilman hinnankorotuksia. Tämä poikkeaa alan yleisestä kehityksestä. Olemme silti pystyneet rakentamaan säävarmaa sähköverkkoa asiakkaillemme siten, että hivenen yli 50 prosenttia asiakkaiden käyttöpaikoista on säävarman verkon alueella.

Lue lisää

Kakkutaivaan rakentajat

Uniikit kakut ja perinteiset leivonnaiset ovat Lähtevänojan kotileipomon sydän. Aikoinaan sukulaisten ja ystävien juhliin leivotut kakut kasvattivat suosiotaan ja niin Lähtevänojan leipomo sai alkunsa. Nykyään Lähtevänojan perheen pyörittämä leipomo on paljon muutakin kuin makeita ja suolaisia herkkuja.

Lue lisää

Rovakairan uutisia

Lue lisää

Tiedon tarve on loputon

Ihminen tunnetusti kestää hankalia tilanteita paremmin saadessaan tietoa poikkeuksellisen tilanteen syistä ja kestosta. Junien pysähdellessä raiteilleen tai lentojen viivästyessä matkustajat valittavat säännönmukaisesti tiedon puutetta. Vajavainenkin tieto on tyhjää parempi. Joskus kannattaisi kertoa, ettei ole uutta kerrottavaa.

Lue lisää

Tulkoon pakkaset!

Kotona ei kannata hytistä. Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden oikea toiminta kannattaa varmistaa jo ennen paukkupakkasia.

Lue lisää

Hemmottele jalkoja kylvyllä

Kuumottaako, aristaako ja kiristääkö jalkoja? Rentouttava jalkakylpy ja säännöllinen rasvaus on jo hyvä alku jalkojen hoidolle. Kylpylaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden aikana voi esimerkiksi katsoa televisiota tai kuunnella äänikirjoja.

Lue lisää

Älyuunien uusi uljas aika

Uuni ja liesi eivät ehkä ole kodin useimmin vaihdettavia sähkölaitteita. Kotikokille koittaa keittiössä varsin mukavat ajat, kun keittiöön saadaan esimerkiksi huikeat älyuuni-innovaatiot käyttöön.

Lue lisää