Sähkön siirto ja tuotanto murroksessa

Sähkömarkkinalain velvoitteiden mukaisesti sähköverkkoyhtiöt ovat investoineet sähköverkkojen säävarmuuden parantamiseen suuria summia. Lain mukaan kuluvan vuoden 2019 loppuun mennessä puolet verkkoyhtiöiden asiakkaista on oltava säävarman sähköverkon piirissä.

Lue lisää

Loiste – paikallinen sähkönmyyjäsi

Energiapolar ja Loiste yhdistivät sähkönmyyntinsä 1.3.2019 voidakseen tarjota hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä sekä uusia hyödyllisiä tuotteita ja palveluja parempaan arkeen. Loiste kuuluu Suomen suurimpien sähkönmyyjien joukkoon ja muutos vahvistaa sen asemaa alati muuttuvilla sähkömarkkinoilla.

Lue lisää

Tarkasta lämmittimien ja termostaattien toiminta

Viilenevät illat ja yöt laittavat monet miettimään lämmitystä ja sen päälle kytkemistä. Viimeistään nyt kannattaakin tarkastaa lämmittimien ja termostaattien toimintakunto, että ne ovat täydessä iskussa pakkaskauden alkaessa.

Lue lisää

Säävarman verkon rakentaminen jatkuu

Tornionlaakson Sähkön 70-vuotisen toiminnan juhlavuosi on lopuillaan. Päivät kylmenevät ja lyhenevät vauhdilla. Tätä kirjoitettaessa päivän pituus on jo alle seitsemän tuntia.

Lue lisää

Tulkoon pakkaset!

Kotona ei kannata hytistä. Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden oikea toiminta kannattaa varmistaa jo ennen paukkupakkasia.

Lue lisää

Hemmottele jalkoja kylvyllä

Kuumottaako, aristaako ja kiristääkö jalkoja? Rentouttava jalkakylpy ja säännöllinen rasvaus on jo hyvä alku jalkojen hoidolle. Kylpylaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden aikana voi esimerkiksi katsoa televisiota tai kuunnella äänikirjoja.

Lue lisää

Älyuunien uusi uljas aika

Uuni ja liesi eivät ehkä ole kodin useimmin vaihdettavia sähkölaitteita. Kotikokille koittaa keittiössä varsin mukavat ajat, kun keittiöön saadaan esimerkiksi huikeat älyuuni-innovaatiot käyttöön.

Lue lisää