Tarkasta lämmittimien ja termostaattien toiminta

Viilenevät illat ja yöt laittavat monet miettimään lämmitystä ja sen päälle kytkemistä. Viimeistään nyt kannattaakin tarkastaa lämmittimien ja termostaattien toimintakunto, että ne ovat täydessä iskussa pakkaskauden alkaessa.

Lue lisää

Näin muodostuu kokonaishinta sähkölaskulla

Sähkö tuotetaan voimalaitoksissa ydin-, vesi- ja tuulivoimalla sekä eri polttoaineilla. Suomessa on noin 150 sähköä tuottavaa yritystä ja noin 400 voimalaitosta. Voimalaitoksista yli puolet on vesivoimalaitoksia.

Lue lisää

Julli

Lue lisää

Talvea kohti

Olemme menossa vuodenkierrossa koko ajan lyhenevien päivien suuntaan. Kesä on lopuillaan, ja syksy saa enemmän sijaa niin luonnossa kuin mielissämmekin. Tornionlaakson Sähkössä on menossa 70-vuotisen toiminnan juhlavuosi, joten on perusteltua tehdä pieni ”välitilinpäätös" siitä kuinka olemme pärjänneet luonnonvoimien kanssa, mitä olemme saaneet aikaan ja miten olemme olleet esillä maakunnassa.

Lue lisää

Pihoille kaivataan valoa

Pihan kulkureittien valaiseminen on kyselyn mukaan pihojen tärkein sähköistysaihe. Pihalle kaivataan myös pistorasioita kausivaloille sekä sähköisille työkaluille. Nyt on oikea aika suunnitella pihan sähköistyksen parantaminen ja toteuttaa se kesän aikana ennen syksyn pimeitä.

Lue lisää

Aika siirtyä jäähdyttelemään?

Moni asunto voi muuttua helteellä tukalan kuumaksi. Jäähdytys kannattaa tehdä tehokkaasti, mutta energiaa tuhlaamatta.

Lue lisää

Noin kahdella miljoonalla suomalaisella on kohonnut verenpaine: Verenpainemittari on kodin elintärkeä sähkölaite

Kärsitkö tietämättäsi kohonneesta verenpaineesta?

Lue lisää