Asiakaspalaute palvelustamme hyvää

24.02.2017, klo 08:26

Seuraamme jatkuvasti asiakaspalvelumme laatua ja viime vuoden tulosten mukaan asiakkaamme ovat hyvin tyytyväisiä asiakaspalveluumme. Kokonaisuudessaan asteikolla yhdestä seitsemään asiakaspalvelumme saa arvosanan 6,61. Paljon kiitoksia kaikille palautetta antaneille asiakkaillemme.


Vuoden 2016 asiakasneuvojaksi valittiin Riitta Alatalo Muonion sähköosuuskunnan asiakaspalvelusta.
Riitta on iloinen monitaituri, jonka kanssa myös tekniset sähköasiat hoituvat vaivattomasti. Vuoden 2016 palveluyhtiöksi valittiin Tornionlaakson Sähkö Oy. Pellon palvelupisteessä asiakas on aina etusijalla ja häntä palvellaan rautaisella ammattitaidolla. Energiapolar seuraa asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Asiakas

Onneksi ei kaikilta kysytä palautetta.

- to 23. maaliskuuta 2017 17.06.41

Laura, asiakaspalvelu

Kiitos palautteesta. Pyrimme koko ajan kehittämään asiakaspalveluamme edelleen sekä mittaamaan tuloksia luotettavasti. Yleistä palautetta toiminnastamme voit antaa myös osoitteessa www.energiapolar.fi/fi/Ota-yhteytta/Anna-palautetta

- ti 28. maaliskuuta 2017 13.19.50

Livesisällöt koukuttavat – TV pitää pintansa

Livelähetysten ja -tapahtumien suosio on huipussaan, mutta samalla perinteisen TV:n rinnalle tulleet suoratoistopalvelut kasvattavat suosiotaan. Live-lähetykset ovat erittäin suosittuja siitä huolimatta, että kuluttajilla on yhä paremmat mahdollisuudet kuluttaa sisältöä missä ja milloin he haluavat.

Lue lisää

Energian säästäminen taloyhtiöissä kiinnostaa enemmistöä

Suomalaisia taloyhtiön osakkaita kiinnostaa energian säästö omassa taloyhtiössään. Tutkimuksen mukaan osakkaista 64 prosenttia on valmis investoimaan taloyhtiön energian säästöön tähtääviin hankkeisiin kustannussäästöjen saavuttamiseksi.

Lue lisää

Sähkön siirron hinnoittelussa energiasta tehoon

Sähkönkäyttötavat muuttuvat nopeasti, mutta niin muuttuvat myös sähköntuotantotavat. Sähköverkoissa taas energian ja tehon välinen suhde muuttuu. Tuore tutkimus hahmottelee uutta tehoperusteista jakeluverkkotariffia, joka korvaisi vanhan energiaperusteisen hinnoittelujärjestelmän.

Lue lisää