Etuja ja yllätyksiä Suomi100 -juhlavuonna

28.09.2017, klo 09:30

Monta iloista asiakasyllätystä on mahtunut tähän vuoteen. Suomi100 juhlavuoden kunniaksi olemme kerran kuussa arponeet yllätyslahjoja kaikkien asiakkaidemme kesken.

Yksi makoisimmista lahjoista on ollut kesäkuussa arvottu 10 kiloa hillaa, jonka voitto osui Kemijärvelle. Vielä ehtii mukaan arvontoihin, joissa Energiapolarin asiakkaat ovat mukana automaattisesti. Juhlavuosi huipentuu lomaviikon arvontaan, mutta sitä ennen on vielä jaossa Marttiinin juhlapuukko, laadukkaita LED-lamppuja ja luomu joulukinkku. Katso palkinnot ja voittaneet www.energiapolar.fi/suomi100

Aurinkosähköjärjestelmien kysyntä on kasvanut kovasti Lapissa. Kasvua on edesauttanut tekniikan kehitys ja halpeneminen sekä osaavien, paikallisten asennustiimien lisääntyminen. Kotiin tarkoitettu aurinkojärjestelmä maksaa vähimmilläänkin muutaman tonnin ja Energiapolarin kautta investointiin on mahdollista saada alennusta. Paikallisuuden lisäksi myös työn laatu ja luotettavuus ovat tärkeitä kriteereitä, onhan kyse useimmissa tapauksissa paneelien kiinnittämisestä kattoon. Kovin vanhan kattopinnoitteen päälle niitä ei kannata laittaa, sillä katon uusiminen edellyttää paneelien poistamista työn ajaksi.

Samaan aikaan tuulivoima saa osakseen rankkaakin arvostelua pääasiassa syöttötariffin takia. Tariffihan takaa tuottajalle takuuhinnan tuotannon määrästä ja markkinahinnasta huolimatta. Tämän päivän markkinahinnalla tuki tarkoittaa tuplahintaa tuottajalle ja se maksetaan verovaroista. Jatkossa sentään kunnilla on mahdollisuus periä tuulivoimalasta suurempaa kiinteistöveroa.

Luuta ovella ei enää riitä Lapissakaan merkiksi siitä, että kotona ei olla eikä sisään saa mennä. Asiakkaidemme hyväksi olemme nyt käynnistäneet yhteistyön myös turvallisuusalan johtavan yhtiön Verisuren kanssa. Energiapolarin asiakkaat saavat huomattavia etuja hankkiessaan turvallisuuspalvelut kumppaniltamme. Lisätietoa eduista löytyy nettisivultamme osoitteesta www.energiapolar.fi/verisure.

Energiapolar on aidosti läsnä asiakkaitaan varten kaikkiaan yhdeksässä palvelupisteessä. Haluamme kuitenkin tulla vielä lähemmäksi ja helpommin saavutettavaksi. Siksi energiasäästöviikon tapahtumat toteutetaan yhdessä Lapin energianeuvonnan kanssa paikallisten päivittäistavarakauppojen tiloissa. Tapahtumakiertueemme paikkakunnat ja aikataulut löydät takakannesta ja osoitteesta www.lapinenergianeuvonta.fi.

 

Nautitaan syksystä!

Päivi Alaoja
paivi.alaoja@energiapolar.fi

 

Hyödylliset linkit:

Juhlavuoden arvonnat ja voittajat                   www.energiapolar.fi/suomi100
Kulutustiedot ja online-palvelu                        
www.energiapolar.fi/online
Aurinkopaneeliyhteistyö                                   www.energiapolar.fi/aurinkopaneelit
Turvallisuuspalvelut                                          www.energiapolar.fi/verisure
Asiakaspolar – sähköinen lehti                        www.asiakaspolar.fi
Energianeuvontapalvelut                                 www.lapinenergianeuvonta.fi


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Tulkoon pakkaset!

Kotona ei kannata hytistä. Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden oikea toiminta kannattaa varmistaa jo ennen paukkupakkasia.

Lue lisää

Hemmottele jalkoja kylvyllä

Kuumottaako, aristaako ja kiristääkö jalkoja? Rentouttava jalkakylpy ja säännöllinen rasvaus on jo hyvä alku jalkojen hoidolle. Kylpylaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden aikana voi esimerkiksi katsoa televisiota tai kuunnella äänikirjoja.

Lue lisää

Älyuunien uusi uljas aika

Uuni ja liesi eivät ehkä ole kodin useimmin vaihdettavia sähkölaitteita. Kotikokille koittaa keittiössä varsin mukavat ajat, kun keittiöön saadaan esimerkiksi huikeat älyuuni-innovaatiot käyttöön.

Lue lisää