Loiste – paikallinen sähkönmyyjäsi

28.11.2019, klo 10:27

Energiapolar ja Loiste yhdistivät sähkönmyyntinsä 1.3.2019 voidakseen tarjota hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä sekä uusia hyödyllisiä tuotteita ja palveluja parempaan arkeen. Loiste kuuluu Suomen suurimpien sähkönmyyjien joukkoon ja muutos vahvistaa sen asemaa alati muuttuvilla sähkömarkkinoilla.

Näiden muutoksien jälkeenkin jatkamme tuttuna, paikallisena sähkönmyyjänäsi ja toimimme Lapin elinvoimaisuutta tukien. Käytämme markkinoinnissa Loiste Sähkönmyynnin lisäksi nimeä LoisteLappi, jotta meidät olisi helppo tunnistaa. Laskutukseen tulemme tekemään muutamia muutoksia, joista saat helposti lisätietoa lukemalla tämän jutun.

 

Myynti ja siirto eri laskuille
Aiemmin Tornionlaakson Sähkö on lähettänyt sinulle laskun, jossa on laskutettu sekä sähkönsiirto että Loisteen sähkönmyynti. Jatkossa saat kaksi laskua, Tornionlaakson Sähkö laskuttaa sähkön siirtomaksut ja sähköverot omalla laskulla ja Loiste Sähkönmyynti sähkön myynnin osuuden omalla laskullaan.

Muutos tapahtuu marraskuussa, kun Loiste vaihtaa asiakastietojärjestelmää. Lokakuun toteutuneesta sähkönkulutuksesta lasku tulee vielä Tornionlaakson Sähköltä, sen jälkeen Loiste Sähkönmyynniltä. Toivomme, että muutos selkeyttää sähkölaskutusta. Maksamisen helpottamiseksi suosittelemme, että otat käyttöön omaan verkkopankkiisi tulevan e-laskun heti ensimmäisen laskun saatuasi. E-lasku on vaivaton ja nopea tapa hoitaa laskunmaksu.

 

Muutoksia maksamiseen

Kun saat Loisteen laskun, tarkistathan sitä maksaessasi, että laskun tili- ja viitenumerot tulevat oikein. Näin toimimalla varmistat, että maksu tulee perille. Jos käytössäsi on e-lasku tai suoramaksu, tarkista alla olevat pankkikohtaiset erot tarvittavissa toimenpiteissä.

  • Osuuspankin asiakkailla e-lasku- ja suoramaksusopimukset siirtyvät Loiste Sähkönmyynnille automaattisesti eikä sinun tarvitse tehdä mitään,
  • Nordean asiakkaat saavat verkkopankkiin uuden e-laskuehdotuksen, jonka voit helposti hyväksyä. Suoramaksusopimus siirtyy automaattisesti.
  • Muiden pankkien asiakkaat saavat e-laskuehdotuksen verkkopankkiin automaattisesti ja suoramaksusopimuksen saa voimaan ottamalla yhteyttä oman pankin asiakaspalveluun.

 

Uutta asiakaspalvelussa – maksuton numero ja pitkä palveluaika

Marraskuun alusta alkaen Loisteen asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin kello 8-20. Voit soittaa numeroon 0800 9 2000, kun asiasi koskee Loisteen sähkönmyyntisopimusta, olet muuttamassa tai haluat lisätietoja laskusta tai sen maksamisesta. Numero on maksuton.

 

Oma Energia käytössäsi 24/7

Loisteen Oma Energia -palvelua voit käyttää silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Palvelusta löytyvät sähkönmyyntisopimusta koskevat tiedot, laskuarkisto ja sähkönkulutuksen seuranta tunnin tarkkuudella. Voit jättää palvelun kautta meille myös palautetta tai päivittää yhteystietosi. Oma Energia -palvelu löytyy loiste.fi -etusivun oikeasta yläreunasta. Palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi.

Olemme koonneet tietoa myös Loisteen verkkosivuille osoitteeseen loiste.fi/loistelappi – tutustuthan!Toivotko lisätietoja?

Soita Loisteelle maksutta numeroon 0800 9 2000
Palvelemme aina arkisin kello 8-20.

Lue lisää verkkosivuilta loiste.fi/loistelappi

Ollaan yhteyksissä!Loiste - valtakunnallinen, suomalainen energiayhtiö
• myymme sähköenergiaa kaikkialle Suomeen ja kuulummekin suurimpien sähkönmyyjien joukkoon.
• kehitämme uusia palveluja ja toimivia ratkaisuja asiakkaittemme arkeen
• tähtäämme tulevaan kasvuun yhdessä kumppaneiden kanssaKommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Tulkoon pakkaset!

Kotona ei kannata hytistä. Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden oikea toiminta kannattaa varmistaa jo ennen paukkupakkasia.

Lue lisää

Hemmottele jalkoja kylvyllä

Kuumottaako, aristaako ja kiristääkö jalkoja? Rentouttava jalkakylpy ja säännöllinen rasvaus on jo hyvä alku jalkojen hoidolle. Kylpylaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden aikana voi esimerkiksi katsoa televisiota tai kuunnella äänikirjoja.

Lue lisää

Älyuunien uusi uljas aika

Uuni ja liesi eivät ehkä ole kodin useimmin vaihdettavia sähkölaitteita. Kotikokille koittaa keittiössä varsin mukavat ajat, kun keittiöön saadaan esimerkiksi huikeat älyuuni-innovaatiot käyttöön.

Lue lisää