Sähköpaketti - Suomen helpoin sähkösopimus

23.02.2018, klo 10:23

Suritko sinäkin silloin, kun EU:n direktiivin johdosta Suomessa päätettiin, ettei sähköä enää saa laskuttaa tasasuuruisina arviolaskuina? Muutama vuosi vierähti ja kuten Lapissa tavataan sanoa, paljon virtasi vettä Kemijoessa, että keksimme nykyaikaisen version tasaeräisestä sähkölaskusta.

energiapolar, energiapolarlapista, sähkö

Suurin osa meistä on jo tottunut kuukausittain vaihtuviin laskuihin, mutta moni edelleen toivoisi tasaista laskutusta. Onhan palkkammekin yleensä tasasuuruinen, samoin eläke, vanhempainraha ja opiskelijan opintotuki. Energiapolarin uusilla sähköpaketeilla saat oman kulubudjetin hallintaan ja jokainen sähkölasku on ennakoitavissa paremmin kuin hyvin.

Sähköpaketin koko ja hinta ovat riippuvaisia vuosi- ja kuukausikulutuksesta. Pienin sähköpakettimme niin ns. Yksiöpaketti maksaa vain 4,99 € kuussa. Paketteja on kaikkiaan kuusi ja suurimman omakotipaketinkin kuukausihinta on vain 39,99 € kuussa. Kotitalouden kulutus riippuu aina myös perheen koosta ja käyttötottumuksista sekä kodin sähkövarustuksesta, joten pakettien nimitykset ovat vain ohjaavia.

Sähköpaketit ovat parhaimmillaan silloin, kun kodin kulutus on mahdollisimman tasaista eri vuodenaikoina. Tyypillisiä sähköpakettiasiakkaita ovat kerros- ja rivitaloissa asuvat ihmiset. Myös omakotitalot ilman sähkölämmitystä mahtuvat pakettien kulutusraameihin mukavasti.

Pienimmillään opiskelija maksaa yksiöpaketilla sähköenergiastaan vain vitosen (4,99 €) kuussa. Vitosella saa kuluttaa peräti 1000 kWh vuodessa, mikä yleensä riittää hyvin yksiössä tai harvoin käytettävällä kesämökillä. Kaksiopaketin saa kympillä (9,99 €) kuussa ja siihen mahtuu 2000 kWh sähköä. Nimensä mukaisesti se soveltuu kaksioasumiseen, isompaan yksiöön tai kesämökille. Kolmiopaketilla (14,99 €/kk) kulutusraja nousee jo 3000 kWh:n, ja tähän kulutusrajaan sopii jo hyvin myös sähkösauna tai kosteiden tilojen lattialämmitys.

Rivitalopaketin saa parilla kympillä kuussa (19,99 €) ja paketin sallima 4000 kWh vuodessa riittää hyvin tavanomaisessa rivitaloasumisessa. Moni pieni omakotitalokaan ei kuluta sen enempää. Mutta ellei määrä riitä, niin pienen omakotitalon paketti sallii 7000 kWh kulutuksen kolmenkympin (29,99 €) kuukausihinnalla. Kaikkein suurin sähköpaketti sisältää kulutusta jopa 10 000 kWh:n saakka, ja tähän raamiin mahtuu jo pieniä sähkölämpökohteitakin.

Kaikkiin sähköpaketteihin liittyy vuotuisen kulutuksen lisäksi kuukausirajoite. Kaikissa paketeissa kodin normaali kuukausivaihtelu mahtuu hyvin raameihin. Yllättävät, normaalia suuremmat vaihtelut otetaan huomioon laskutuksessa, mutta vain sen kuukauden osalta johon ylitys kohdistuu. Jos jossakin kuussa menisi enemmän kuin paketti sallii, ei hätää. Kyseisen kuukauden laskutuksessa käytetään seuraavan paketin hinta ja sen jälkeen laskutus jatkuu alkuperäisellä sähköpaketilla.

Energiapolarin sähköpakettisopimukset ovat määräaikaisia ja voimassa aina vähintään vuoden, parhaimmillaan jopa 15 kuukautta. Ne soveltuvat kaikkiin kohteisiin joissa vuosikulutus jää alle 10 000 kilowattitunnin. Sitä enemmän kuluttavilla kulutuksen vaihtelu on yleensä niin suurta, että suosittelemme Lapin Takuu, Lapin BIO+ tai muita sähkösopimuksia.

 

Kenelle sopii?

Sähköpaketti sopii sinulle, jolle on tärkeää saada tasasuuruinen ja ennakoitava sähkölasku. Tee Suomen helpoin sähkösopimus täällä!energiapolar, energiapolarlapista, sähkö


energiapolar, energiapolarlapista, sähkö

Kuttajan sähköpaketti sisältää nimensä mukaisesti kaikki kustannukset mitä sähköenergian ostamisesta aiheutuu. Sähköpaketissa ei ole erillistä energiamaksua ja perusmaksua, laskulla on vain yksi summa. Pienin paketti maksaa vain 4,99 € kuukaudessa.


Teksti: Päivi Alaoja
Kuva: Scanstockphoto


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Tulkoon pakkaset!

Kotona ei kannata hytistä. Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden oikea toiminta kannattaa varmistaa jo ennen paukkupakkasia.

Lue lisää

Hemmottele jalkoja kylvyllä

Kuumottaako, aristaako ja kiristääkö jalkoja? Rentouttava jalkakylpy ja säännöllinen rasvaus on jo hyvä alku jalkojen hoidolle. Kylpylaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden aikana voi esimerkiksi katsoa televisiota tai kuunnella äänikirjoja.

Lue lisää

Älyuunien uusi uljas aika

Uuni ja liesi eivät ehkä ole kodin useimmin vaihdettavia sähkölaitteita. Kotikokille koittaa keittiössä varsin mukavat ajat, kun keittiöön saadaan esimerkiksi huikeat älyuuni-innovaatiot käyttöön.

Lue lisää