tornionlaaksonsahko.fi on uudistunut!

26.02.2018, klo 11:25

Tervetuloa tutustumaan!

Osallistu Anna palautetta -kilpailuun. Arvomme tuotepaketteja!

Palautelomakkeen löydät www.tornionlaaksonsahko.fi/asiakaspalvelu valikosta.

 

Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähköHäiriökartta palvelee vuorokauden ajasta riippumatta! Häiriökartta on osa häiriötiedottamista. Kartasta näet hyvinkin tarkasti, missä kohtaa sähköverkossamme on häiriötila. Reagoimme sähkönjakeluhäiriöihin välittömästi. Käytössämme olevan automaattisen suojausjärjestelmän avulla vältytään pidemmiltä sähkökatkoilta, sillä suurin osa häiriöistä poistuu suojausjärjestelmän toiminnan aikana. Tutustu laajaan tietopakettiimme sivuiltamme Sähkönjakelun viat ja häiriöt.

Tornionlaakson Sähkö


Sivuiltamme voit helposti tarkistaa missä ja milloin rakennamme.


Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähkö

Met palvelemma sinua meän omala murtheela.

Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähkö


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kodin älykaiuttimet viitoittavat tulevaisuuteen

Älykaiutin vastaa kysymyksiin ja soittaa pyynnöstä musiikkia. Se osaa myös näyttää televisiossa Netflix-leffoja ja YouTube-videoita, ja tunnistaa jopa suomalaisen englannin aksentin.

Lue lisää

Teen ystävä ottaa rauhallisesti

Maailman suosituin lämmin juoma on vahvistanut asemiaan myös Suomessa. Teen valmistuksessa ja nauttimisessa on omat niksinsä.

Lue lisää

Tuuleta koti raikkaaksi

Vaikka moni odottaa pitkää kuumaa kesää, on pieni viileys tai ainakin kohtuullinen tuulenvire paikallaan kodissakin. Etenkin ikäihmiset ja monet pitkäaikaissairaat kärsivät erityisesti helteistä. Näppärä tuuletin tuo avun nopeasti.

Lue lisää