tornionlaaksonsahko.fi on uudistunut!

26.02.2018, klo 11:25

Tervetuloa tutustumaan!

Osallistu Anna palautetta -kilpailuun. Arvomme tuotepaketteja!

Palautelomakkeen löydät www.tornionlaaksonsahko.fi/asiakaspalvelu valikosta.

 

Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähköHäiriökartta palvelee vuorokauden ajasta riippumatta! Häiriökartta on osa häiriötiedottamista. Kartasta näet hyvinkin tarkasti, missä kohtaa sähköverkossamme on häiriötila. Reagoimme sähkönjakeluhäiriöihin välittömästi. Käytössämme olevan automaattisen suojausjärjestelmän avulla vältytään pidemmiltä sähkökatkoilta, sillä suurin osa häiriöistä poistuu suojausjärjestelmän toiminnan aikana. Tutustu laajaan tietopakettiimme sivuiltamme Sähkönjakelun viat ja häiriöt.

Tornionlaakson Sähkö


Sivuiltamme voit helposti tarkistaa missä ja milloin rakennamme.


Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähkö

Met palvelemma sinua meän omala murtheela.

Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähkö


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Näin voit säästää lämmityksessä

Pienetkin arjen teot voivat auttaa säästämään energiaa ja rahaa. Ja kun hiilidioksidipäästöt vähenevät, myös ympäristö voi paremmin.

Lue lisää

Paristot ja akut ovat haluttua uusioraaka-ainetta

Paristokierrätyksen kauppakirettätyksen 10-vuotismerkkipäivää on syytä juhlia. Kymmenen vuoden aikana helposti saavutettavat keräyspisteet ovat lisänneet kierrätysintoa ja materiaalikierrätys kehittynyt huimasti.

Lue lisää

Omakotitalon syksyiset huoltovinkit

Omakotitalossa ja muussa pientalossa asuvan on hyvä tarkistaa kiinteistön kunto ennen pakkasia. Pienellä vaivalla vältytään jäätyneiden putkien, lämmityksen riittävyyden tai veden tulvimisen kaltaisilta ongelmilta.

Lue lisää