tornionlaaksonsahko.fi on uudistunut!

26.02.2018, klo 11:25

Tervetuloa tutustumaan!

Osallistu Anna palautetta -kilpailuun. Arvomme tuotepaketteja!

Palautelomakkeen löydät www.tornionlaaksonsahko.fi/asiakaspalvelu valikosta.

 

Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähköHäiriökartta palvelee vuorokauden ajasta riippumatta! Häiriökartta on osa häiriötiedottamista. Kartasta näet hyvinkin tarkasti, missä kohtaa sähköverkossamme on häiriötila. Reagoimme sähkönjakeluhäiriöihin välittömästi. Käytössämme olevan automaattisen suojausjärjestelmän avulla vältytään pidemmiltä sähkökatkoilta, sillä suurin osa häiriöistä poistuu suojausjärjestelmän toiminnan aikana. Tutustu laajaan tietopakettiimme sivuiltamme Sähkönjakelun viat ja häiriöt.

Tornionlaakson Sähkö


Sivuiltamme voit helposti tarkistaa missä ja milloin rakennamme.


Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähkö

Met palvelemma sinua meän omala murtheela.

Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähkö


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Hyvä kylmälaite yksi ruokahävikkiä vähentävä tekijä

Nykyaikaisella kylmälaitteella ja tyhjiöintilaitteella pystyy vähentämään kodin ruokahävikkiä merkittävästi. Ruokahävikin vähentäminen on melko helppoa eikä vaadi keneltäkään suuria ponnistuksia. Panosta jatkossa ruokahävikin vähentämiseen ja säästät selvää rahaa.

Lue lisää

Kodinkoneiden paikka on internetissä

Kodinkoneiden automatiikkaa monipuolisine pilkonta-, kypsennys-, pesu- ja kuivausohjelmineen voi hyvin kutsua älykkääksi. Älykäs kodintekniikka alkaa kuitenkin tuntua nimensä veroiselta vasta silloin, kun koneet kytketään nettiin ja niitä hallitaan puhelimen tai tabletin kosketusnäytöltä.

Lue lisää

Koteja valaisevat jatkossa vain ledit

Ledilamppuja suositellaan jatkossa kaikkiin kodin valaisimiin. Muita lampputyyppejä ei kaupoissa juuri ole enää tarjollakaan. Lamppujen energiatehokkuusvaatimukset kiristyvät syyskuun alussa ja sen myötä halogeenilamput poistuvat markkinoilta.

Lue lisää