tornionlaaksonsahko.fi on uudistunut!

26.02.2018, klo 11:25

Tervetuloa tutustumaan!

Osallistu Anna palautetta -kilpailuun. Arvomme tuotepaketteja!

Palautelomakkeen löydät www.tornionlaaksonsahko.fi/asiakaspalvelu valikosta.

 

Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähköHäiriökartta palvelee vuorokauden ajasta riippumatta! Häiriökartta on osa häiriötiedottamista. Kartasta näet hyvinkin tarkasti, missä kohtaa sähköverkossamme on häiriötila. Reagoimme sähkönjakeluhäiriöihin välittömästi. Käytössämme olevan automaattisen suojausjärjestelmän avulla vältytään pidemmiltä sähkökatkoilta, sillä suurin osa häiriöistä poistuu suojausjärjestelmän toiminnan aikana. Tutustu laajaan tietopakettiimme sivuiltamme Sähkönjakelun viat ja häiriöt.

Tornionlaakson Sähkö


Sivuiltamme voit helposti tarkistaa missä ja milloin rakennamme.


Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähkö

Met palvelemma sinua meän omala murtheela.

Tornionlaakson Sahko, energiapolar, energiapolarlapista, sähkö


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Näillä vinkeillä kylmä patteri lämpimäksi

Patteri kylmänä, vaikka termostaatti on täysin auki? Lämmitysjärjestelmä ei silti ole välttämättä viallinen. Syy voi olla ilma patterissa tai jumiutunut termostaattiventtiili.

Lue lisää

Pelaamiseen uutta potkua

Pelaaminen saa ensi vuonna uutta potkua, kun langattomat Oculus Quest -virtuaalilasit ja Microsoftin ja Googlen pilvipelit haastavat perinteisen konsolipelaamisen.

Lue lisää

Kausivaloilla tunnelmaa pimeyteen

Kausivalot tuovat mukavaa piristystä pimeään kauteen. Viimeistään nyt on taas aika kaivaa ne esiin. Ei kannata miettiä pelkkiä jouluvaloja, vaan laajemmin valojen tuomaa viihtyisyyttä. Nykyaikaiset koristevalot ovat energiatehokkaita, niiden energiankulutus on pieni. Käytä kausivalojen rinnalla myös oikeita kynttilöitä huomioiden niiden vaatimat turvallisuusvaatimukset.

Lue lisää