Uusi Nissan LEAF sai ensimmäisen kansainvälisen palkintonsa

10.11.2017, klo 07:04

Uusi Nissan LEAF on saanut Consumer Technology Association (CTA) org nisaation tämänvuotisen ”Best of Innovation” pääpalkinnon. Valinta julkistettiin tänään vuosittaisessa CES Unveiled palkintogaalassa, joka kuuluu vuoden 2018 CES® (Consumer Electronics Show) tekniikkamessuja tapahtumiin.

Kyseessä on uuden Nissan LEAFin ensimmäinen merkittävä kansainvälinen palkinto. Uusi LEAF osoittaa, että Nissan panostaa vahvasti innovaatioihin. Uraauurtavilla ProPILOT- ja e-Pedal-järjestelmillä varustettu sähköauto sai seuraavat palkinnot:
• CES Best of Innovation palkinto ”Vehicle Intelligence and Self-Driving Technology” -kategoriassa
• CES kunniamaininta ”Tech for a Better World” -kategoriassa

Consumer Technology Association palkintoraati julkistaa ”Best of Innovation” palkintojen saajat syksyisin CES Unveiled tapahtumassa, joka pohjustaa Las Vegasissa tammikuussa järjestettäviä CES-tekniikkamessuja. Alan huippuasiantuntijoiden edessä New Yorkissa julkistettu pääpalkinto luo lisää odotuksia ensivuotiseen CES-näyttelyyn, jossa Nissan ja CTA esittelevät uuden LEAFin yhteisessä tapahtumassa.

- On todella merkittävää, että uusi Nissan LEAF sai ensimmäisen arvovaltaisen palkintonsa. CTA:n palkintoraati etsii tuotteita ja teknologioita, jotka hyödyttävät aidosti maapalloa ja ihmiskuntaa. Nissan LEAF, joka on Nissanin Intelligent Mobility visiomme lippulaivamalli, on tosiasiassa paljon enemmän kuin pelkkä auto, muotoilee Daniele Schillaci, Executive vice president for global marketing and sales, Nissan.

- ProPILOT- ja e-Pedal-järjestelmillä varustettu uusi Nissan LEAF tuo jokapäiväistä elämää helpottavan innovatiivisen teknologian laajemman ihmisjoukon ulottuville kuin mikään aikaisempi sähköauto ja muuttaa siten osaltaan maailmaa. Tietyillä markkina-alueilla Nissan LEAF on jopa mahdollista integroida kodin sähköjärjestelmään, Vehicle to Home tai julkiseen sähköverkkoon, Vehicle to Grid, joten se auttaa omistajiaan paitsi kuluttamaan vähemmän energiaa, myös palauttamaan sitä muuhun käyttöön.

Uusi Nissan LEAF on myynnissä Japanissa. Jälleenmyyntiliikkeisiin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa se saadaan seuraavien kolmen kuukauden aikana.

Nissan Intelligent Mobility visio ohjaa Nissanin päätöksiä sen suhteen, mistä autot saavat käyttövoimansa, kuinka niillä ajetaan ja kuinka ne integroituvat osaksi yhteiskuntaa.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Uudenlaisia kahvielämyksiä

Perinteinen suodatinkahvipaketti on saanut paljon haastajia. Myös välineissä riittää mistä valita.

Lue lisää

Kesän makua keskellä talvea

Erilaisia terveys- ja proteiinirahkoja on mukava ja helppo valmistaa itse. Vain blenderin tai sauvasekoittimen maaginen teho ja mainio rahka on valmista.

Lue lisää

Pataleipä on viikonlopun herkku

Tuore leipä aamulla tuo ylellisyyttä viikonlopun aamuihin. Pataleipä valmistuu helposti uunissa. Hienona lisänä viikonloppuaamuun tulvii kotiin tuoreen leivän vastustamaton tuoksu ja uunin lämpö hyväilee keittiössä. Pataleivän tekemisessä onnistuu jokainen. Kannattaa kokeilla.

Lue lisää